DŘÍTEČ „A“ – ÚJEZD „A“ 4:1

DŘÍTEČ „A“ – ÚJEZD „A“

Výsledek: 4:1 (0:1)

Branky za domácí: Divišek (46.), Kušnír z penalty (54.), Michňák 2x (74. a 89. min.)

Za hosty: Gočaltovský (44. min.).

Rozhodčí : Dostál, Blažek, Ozank.

ŽK – 2:3

ČK – 0:0

Diváků: 56

Sestava domácích: Zahradník, Turina, Divišek, Vrážel, Bednář, Pošva L. (46. Fabián), Polívka, Daněk, Michňák (89. Žána), Bureš, Kušnír (86. Zezulka).

Sestava hostí: Norek, Kalina, Chlumecký, Zounar, Smolík (82. Procházka), Rosůlek, Rozsévač, Koblížek, Bendig J., Gočaltovský, Vohralík.

Už ve 2. min. po nedovolené „malé domů“ dostali hosté možnost otevřít skóre z nepřímého t.k., ale špatně zahraný míč skončil jen na těle hráče ve zdi.

Domácí měli v první půli několik možností ke vstřelení branky, ale to by museli Polívka s Pošvou trefit zařízení a ne gólmana Norka. A tak se opět potvrdilo pořekadlo „nedáš-dostaneš“. Ve 44. min. pláchl Dřítečským nejlepší hráč Újezda Gočaltovský a s přehledem brejk zakončil.

Již ve 46. minutě druhé půle vyrovnal skóre Divíšek, když nadvakrát dopravil míč do sítě po trestného kopu, který perfektně rozehrál Kušnír. Domácím branka výrazně zvedla sebevědomí a na hosty se valil jeden útok za druhým. Z tohoto tlaku Dřítečtí vytěžili ještě další tři góly a dovedli zápas k zasloužené výhře. Nutno podotknout, že kdyby proměnili aspoň polovinu gólovek, tak by rozdíl ve skóre byl mnohem výraznější.

Komentáře nejsou povoleny.