DŘÍTEČ „A“ – ROVEŇ 6:1

DŘÍTEČ „A“ – ROVEŇ

Výsledek: 6:1 (3:0)

Branky za domácí: Michňák (22.), Kušnír 3x (39,45,48.), Bureš (67.), Polívka (76. min.)

Za hosty: Melc (89. min.).

Rozhodčí : Šebetka, Hendrych, Urbánek.

ŽK – 1:2

ČK – 0:0

Diváků: 49

Sestava domácích: Zahradník, Pošva (58. Horáček), Vrážel, Roušal, Bednář, Michňák (67. Turina), Polívka, Divišek, Daněk, Bureš, Kušnír.

Sestava hostí: Svatoš, Michalco (56. Melc), Hofman, Skalický (56. Šándor), Mikuláš (65. Bartoníček), Kosina, Petružálek, Pekárek (65. Jedlička), Johanides, Machatý, Novák (80.Roček).

Domácí tým se rozjížděl pomalu a více ho nakopla až 8. min., kdy Zahradník tygřím skokem zlikvidoval penaltu, kterou zahrával hostující Skalický. V 16. min. zahodil tutovku Bureš, ale

naštěstí to napravil ve 24. min. Michňák a vstřelil vedoucí branku domácích.

Po špatně zahrané „malé domů“ se ve 28. min. hnal sám na Zahradníka Machatý, ale naštěstí gólovku neproměnil. Pak už začal úřadovat Dřítečský kanonýr Kušnír, který během šesti minut před poločasem dvakrát skóroval a navýšil tak stav na 3:0.

Ve 48. min. už to bylo 4:0, protože Kušnír završil svůj hattrick a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto. Domácí hráli uvolněně, dobře kombinovali a do Roveňské sítě přidali ještě další dvě branky. Čestný úspěch hostí vsítil v poslední minutě zápasu, po sólu z poloviny hřiště Melc.

V zápase domácí neproměnili několik tutovek, nastřelili břevno a tyč, takže hosté mohli odjet i s vyšším gólovým přídělem.

Komentáře nejsou povoleny.